Pandorrah & Pakketten: Wees Gerust Bij Bezorging

Geplaatst op: mrt 14, 2020

Categoriën: Laatste Nieuws

Tags: corona , virus , pandorrah , pakket , pakketten , bezorging , levering , post

Pandorrah is een webshop, welke elke bestelling levert via een online order van de klant. Gezien de huidige wereldwijde pandemie rondom het Covid-19 (corona) virus: willen we jou als bezoeker van de website en als klant bij Pandorrah even helemaal geruststellen:

1. Ons centrale magazijn is niét toegankelijk voor klanten; dit is het ook nooit geweest. Er is op dit moment slechts één persoon die de orders verzamelt, inpakt en verzendklaar maakt. Deze persoon is niet geïnfecteerd en vrij van symptomen.

2. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Wij verzorgen daarom zoals gewoonlijk de post, pakketten en andere zendingen voor onze klanten, in samenwerking met onze wereldwijde bezorgdiensten.

3. De gezondheid en veiligheid van iedereen staat voorop: ook Pandorrah houdt zich aan alle extra genomen maatregelen zoals die op elk moment gelden rondom isolatie, hygiëne en andere richtlijnen. Voor specifieke gezondheidsvragen verwijzen wij je naar de website van het RIVM.

Kortom: er is bij Pandorrah niemand ziek, niemand die in het magazijn werkt heeft verschijnselen, je kunt niet ziek worden van pakketten of postbestellingen en we houden ons aan de geldende gezondheids- en preventierichtlijnen.

Je kunt dus gerust en gewoon je bestelling plaatsen en laten bezorgen door Pandorrah.