Van 1 t/m 31 Maart 2020: Maart = Muziekmaand!!

Geplaatst op: mrt 18, 2020

Categoriën: Laatste Nieuws

Tags: maart , 2020 , gratis , cd , muziek

Het was weer knus en gezellig afgelopen weekend bij Pandorrah's Demodag voor nieuwe spellen!! De aanloop verliep keurig en volgens planning en de sfeer was zeer positief onder de bezoekers. Natuurlijk hadden we lekkere 90's muziek op de achtergrond en omdat dat door velen werd gewaardeerd, hebben we voor de maand maart onze stoute schoenen maar eens aangetrokken:

van 1 t/m 31 maart 2020 is het Muziekmaand bij Pandorrah en dat betekent dat we bij iedere bestelling van 40 euro of meer gratis een dubbel-cd weggeven met Kinky Club Cuts. Je leest het goed: in de maand maart geven we bij elke bestelling van 40 euro of meer de 2cd Kinky Club Cuts cadeau!! 34 lekkere 90's hits, helemaal voor jou. Zolang de voorraad strekt; daarna geven we een andere cd cadeau.

Natuurlijk blijft de gratis thuisbezorging vanaf 35 euro in Nederland ook behouden, je krijgt er in de maand maart van ons gratis muziek bij cadeau. Daarnaast blijven we kleine aardigheidjes weggeven bij elke bestelling, zoals je van ons gewend bent. Bestel jezelf vrolijk in maart bij Pandorrah.