• -39,53%
World of Warcraft TCG-  Onyxia's Lair Raid Deck
  • World of Warcraft TCG-  Onyxia's Lair Raid Deck
  • World of Warcraft TCG-  Onyxia's Lair Raid Deck

World of Warcraft TCG- Onyxia's Lair Raid Deck

€ 37,95
€ 22,95 39,53% korting

WWOLRD

Aantal

  Bezorging tot aan je voordeur

Pandorrah bezorgt tot aan je voordeur; in Nederland gratis vanaf €49,95.

  Actueel assortiment

Staan je favoriete artikelen er niet bij? Neem dan even contact op.

  Diverse betaalmogelijkheden

Jij bepaalt hoe je betaalt: via bankovermaking, PayPal of uitgesteld betalen.

In het verlaten Wyrmbog, diep in Dustwallow Marsh, ligt het nest van de zwarte draak Onyxia. Veel helden zijn naar deze plek gegaan maar zijn nooit meer teruggekeerd. Nu is er de kans om de rol van Onyxia aan te nemen en de nieuwste groep moedige helden te trotseren. Laat die andere helden maar eens weten wie  de baas is.

Dit eerste limited-edition Raid Deck geeft een hele nieuwe dimensie aan het immens populaire World of Warcraft TCG. Bij een Raid Deck kruipt een speler in de huid van een legendarische slechterik - zoals Onyxia - welke alleen door een hele groep helden tezamen te verslaan is. Mocht het de groep helden lukken om Onyxia te verslaan dan hebben ze de kans om een Treasure Pack met diverse beloningen te bemachtigen.

Voor het spelen met dit Raid Deck is het vereist dat spelers een groep helden samenstellen uit de World of Warcraft - Heroes of Azeroth.

Inhoud: 60 raid deck kaarten, 30 event deck kaarten, 20 token kaarten, 3 oversize Onyxia kaarten, 10 kaart-treasure pack en een set Engelstalige spelregels.

WWOLRD
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.