• -33,4%
RevoltaaA
  • RevoltaaA

RevoltaaA

€ 14,95
€ 9,96 33,4% korting

PTO-REV

Aantal

  Bezorging tot aan je voordeur

Pandorrah bezorgt tot aan je voordeur; in Nederland gratis vanaf €39,95.

  Actueel assortiment

Staan je favoriete artikelen er niet bij? Neem dan even contact op.

  Diverse betaalmogelijkheden

Jij bepaalt hoe je betaalt: via bankovermaking, PayPal of uitgesteld betalen.

RevoltaaA is a uniek slagenspel voor 3-5 spelers.

In dit spel staat een revolutie centraal, waarbij eenden en robots om de macht strijden. Met jouw kaarten kies jij partij, maar aan het einde van het spel is het maar de vraag of jij de juiste kant hebt gekozen.

Het spelmateriaal bestaat uit 66 kaarten (7×0, 6×1, 5×2, 5×3, 5×4, 5×5, elk in twee kleuren). Iedere speler krijgt 11 handkaarten en er worden 11 kaarten als trekstapel klaargelegd. Bij elke slag wordt de bovenste kaart van de trekstapel omgedraaid, waarna iedere speler één handkaart gedekt uitspeelt. Nadat ook deze kaarten zijn om gedraaid, wordt bepaald welke kaart de ronde wint. Daartoe bepaal je eerst de winnende partij, door de waardes van de uitgespeelde kaarten te vergelijken. Daarna bepaal je de winnende kaart. Dit is de kaart met de laagste waarde van de winnende partij. Zijn er meerdere lage kaarten, dan wint de eerstvolgende hogere individuele kaart.

Er worden nog verschillende varianten beschreven. In de variant RevoltaaA Bananas is er geen deck en wordt er om beurten een kaart uitgespeeld.

  • 3 - 5 spelers
  • vanaf 10 jaar
  • 10 - 15 minuten
PTO-REV
Beoordelingen (0)
Geen beoordelingen op het moment.