• Nieuw

Street Paintball

€ 2,50
art.nr: 

SPBCG1

Aantal

Pandorrah QR-code voor dit artikel

account_circleVerstuur Naar Een Vriend
Street Paintball

Street Paintball

SPBCG1

Ik accepteer de Prive Richtlijnen van deze site.  

  Bezorging wereldwijd:

Pandorrah bezorgt tot aan je voordeur; in Nederland zelfs al gratis vanaf 35 euro.

  Actueel assortiment:

We hebben ontzettend veel: staan je favoriete artikelen er niet bij? Neem dan even contact op.

  Diverse betaalmogelijkheden:

Jij bepaalt hoe je betaalt, en geen cent te veel: via bankovermaking, PayPal of uitgesteld betalen.

PayPal

Paintball spelen in de stad is niet voor watjes! Het is illegaal en vele malen uitdagender dan paintball spelen ergens in een suf bos. Maar kijk uit! Je mag in de stad natuurlijk niet op onschuldige burgers schieten en zorg ervoor dat je uit de handen van de politie blijft!

Street paintball is een spel waarbij je je tegenstanders letterlijk met je paintballs (plastic balletjes) moet proberen te raken. Zorg ervoor dat je niet teveel geraakt wordt, want je hebt maar 6 levens, en bij elke rake bal ben je een leven kwijt. Op het moment dat er nog 2 spelers over zijn, heeft degene met de meeste overgebleven levens gewonnen.

Iedere speler legt om de beurt een willekeurige kaart van zijn of haar stapel in het midden. Op het moment dat er een paintball speler wordt neergelegd, gooit iedereen een bal naar de speler die de paintball-speler vertegenwoordigd. Deze speler kan zich ook verdedigen door razendsnel de balletjes van de tegenstanders weg te grissen, voordat ze de kans krijgen zelf te gooien. Verder mag je absoluut geen onschuldige voorbijgangers omvergooien, dus wees niet te gretig met je paintball. Je kunt trouwens een leven terugkrijgen door, op het moment dat er een dokter-kaart voorbijkomt, razendsnel je eigen balletje als eerste op deze kaart te leggen. Op het moment dat je je balletje aanraakt, bij je tegenstanders weggrist of weggooit terwijl de politie in de buurt is, heb je een probleem. Je bent niet alleen een leven kwijt, maar deze wordt ook nog eens uit het spel gehaald. Let dus goed op!

Street paintball is een razendsnel spel waarbij je continue moet opletten, en vliegensvlug moet reageren. Ben je even afgeleid of reageer je te traag? Dan kost je dat al snel je leven.

  • 2 - 6 spelers
  • 10 jaar en ouder
  • 20 - 25 minuten

SPBCG1

Reviews

Schrijf je recensie

Street Paintball

SPBCG1

Schrijf je recensie