• In prijs verlaagd

Mini Retro Arcade 240 Spellen

€ 33,02
€ 13,02 € 20,00 korting
art. nr:

MAG240

Aantal

account_circleStuur door naar een vriend
Mini Retro Arcade 240 Spellen

Mini Retro Arcade 240 Spellen

MAG240

 

QR code die linkt naar deze pagina

PayPal
 

Bezorging In Heel Nederland: Pandorrah bezorgt tot aan je voordeur in heel Nederland; nú met nog lagere verzendkosten en zelfs gratis al vanaf 35 euro.

 

Actueel Assortiment: We hebben ontzettend veel meer op voorraad dan op de website vermeld. Staan je favoriete artikelen er niet bij? Neem contact op.

 

Diverse Betaalmogelijkheden: Jij bepaalt hoe je betaalt, en geen cent te veel. Achteraf betalen wordt binnenkort gerealiseerd.

Back to the nineties, met deze hippe retro  mini arcade. De mini Nintendo? Check! De mini PS1? Ook check! Mini's van de Commodore en de ZX Spectrum? Ze zijn er allemaal inmiddels.

Maar een echte mini arcade zoals deze is uniek: er staan maar liefst 240 écht verschillende 16-bit multi-level spellen op! Schieten, racen, springen, puzzelen, sporten... er is een game voor iedereen.

Deze retro mini arcade werkt op 3 penlight batterijen (niet inbegrepen) wat goed is voor circa 5 uur gamen, kent een superhelder 2,5 inch full color TFT scherm en de ingebouwde speaker zorgt voor een kraakhelder geluid.

Voor die andere consoles ben je al snel 60 tot 100 euro kwijt, maar wij hebben deze voor een belachelijk lage prijs!! En dan krijg je ook nog eens 2 jaar garantie voor dit kwaliteitsproduct.

MAG240

Reviews

Schrijf jouw reactie

Mini Retro Arcade 240 Spellen

MAG240

Schrijf jouw reactie