Escape Room - Secret Agent Expansie
  • Escape Room - Secret Agent Expansie

Escape Room - Secret Agent Expansie

€ 8,99

ERTGSA

Aantal

  Bezorging tot aan je voordeur

Pandorrah bezorgt tot aan je voordeur; in Nederland gratis vanaf €49,95.

  Actueel assortiment

Staan je favoriete artikelen er niet bij? Neem dan even contact op.

  Diverse betaalmogelijkheden

Jij bepaalt hoe je betaalt: via bankovermaking, PayPal of uitgesteld betalen.

Uitbreiding voor Escape Room The Game. Jij en je team hebben al veel meegemaakt, maar dit is jullie belangrijkste missie tot nu toe. Het nieuwe zelfbenoemde land Zekestan houdt de wereld in zijn greep. Hun machtsvertoon en dreigende taal over hun geheime wapen is ronduit angstaanjagend. De manier waarop de nieuwe President aan de macht is gekomen lijkt slechts een klein voorproefje van hetgeen hij met zijn zieke geest allemaal van plan is.

Jullie team moet vanavond binnen zien te komen bij een receptie in het Paleis van de Vrede in Zekestan. Tijdens deze receptie zal de President een presentatie van een uur geven. Je krijgt bericht van je organisatie dat ze een aantal brieven aan gasten van de receptie hebben onderschept. Hierin staan de geheime toegangscodes vermeld die je nodig hebt om het Paleis binnen te komen.

Ze hebben jullie alle onderdelen waarmee je jullie toegangscode kunt samenstellen, toegestuurd. Helaas zijn de onderdelen apart en in willekeurige volgorde aangekomen. Het is aan jullie om alles op de goede manier te combineren zodat jullie kunnen binnenkomen. In het Paleis moeten jullie de kluis in de kamer van de President zien te openen en de daarin bewaarde microfilms meenemen.

Speciaal voor de President staat er een onbemande metro klaar in het geheime metrostation in de kelders, recht onder het paleis. Direct na zijn presentatie zal de President deze metro nemen om op tijd bij een belangrijke conferentie te zijn. Deze metro is voor jullie de enige manier om ongezien met de buit te ontsnappen. Als je gepakt wordt, zal jullie organisatie elke betrokkenheid bij deze missie ontkennen en staan jullie er helemaal alleen voor. En jullie weten wat ze met verraders doen in Zekestan...

  • 3 - 5 spelers
  • vanaf 16 jaar
  • 60 minuten
ERTGSA
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.