Vlag Uit En Korting

Vlag Uit En Korting
Door: Pandorrah .nl In: Nieuws Op: Reacties: 0 Bekeken: 826x

Op zaterdag 15 april 2023 hangt de vlag uit bij Pandorrah.

Naar aanleiding van het recente geweld in het COC Eindhoven, waarbij jongeren werden bedreigd en een vrijwilliger mishandeld vanwege hun geaardheid, en de medewerkers in een Groningse dragbar,  geeft ook Pandorrah gehoor aan de oproep om de regenboogvlag uit te hangen als teken van saamhorigheid en kracht. 

Pandorrah staat bekend als LHBTI+ vriendelijk: wij zijn van mening dat iederéén vrij mag leven zoals men zelf wil, en de beste versie kan zijn van zichzelf, hoe men dat ook wil. Geweld heeft geen enkele plaats in onze Nederlandse samenleving. Ben je het ergens niet mee eens, ga dan in gesprek.

Ook vandaag blijkt het nog hard nodig in de 21e eeuw, dat óók in Nederland hele groepen worden uitgesloten, onderdrukt, bedreigd en gediscrimineerd. Dat moét stoppen.

Om vandaag extra kracht bij te zetten, hanteren we op social media de hashtag #SamenSterk én geven we 10% korting tot middernacht op álle items in de webshop, met uitzondering van de aanbiedingen en andere kortingen. Er is geen minimum bestedingsbedrag nodig, en de aanbieding geldt slechts één keer per klant.

Shop lekker op je gemak in onze webshop, en gebruik tijdens het afrekenen de kortingscode SAMENSTERK voor die 10% korting vandaag. Nederland moet een vrij land zijn voor iédereen, zonder geweld en bedreiging, zonder onderdrukking en discriminatie. Laten we daar vandaag nog eens extra stil bij staan samen.

#SamenSterk #Inclusive

p.s: de vlag op de foto en andere vlaggen vind je HIER

Reacties

Reageer