Lucky Ticket Actie Bij Pandorrah

Lucky Ticket Actie Bij Pandorrah
Door: Pandorrah .nl In: Nieuws Op: Reacties: 0 Bekeken: 300x

If it's nice, do it twice!!

Omdat de Lucky Ticket actie een groot succes was het afgelopen jaar, keert deze actie wederom terug bij Pandorrah.

vanaf 1 t/m 31 maart 2023 krijgt iedere klant bij besteding van elke 5 euro (€5,00) een gratis Lucky Ticket bij de bestelling. Hoe meer je koopt, hoe meer Lucky Tickets je krijgt meegeleverd.

Maak je ticket open (pas op het nietje in het ticket tijdens het openen) en zie meteen of je een extra prijs hebt!

En om teleurstelling bij winnaars te voorkomen met een prijs die je niet zo leuk vindt, hebben we álle prijzen omgezet naar shoptegoed, te besteden in de webshop op www.pandorrah.nl.

Prijzen zijn achterop het Lucky Ticket te herkennen:

A = 50 euro shoptegoed

C = 20 euro shoptegoed

E = 10 euro shoptegoed

X = 5 euro shoptegoed

We geven meerdere prijzen weg, er is kans voor iedereen! Het shoptegoed blijft 3 jaar geldig, vanaf de dag dat je de prijs hebt geclaimd, maar niét later dan 14 april 2023.

Om je Lucky Ticket met bijbehorende prijs te claimen, mail je de voor- en achterzijde gefotografeerd samen met je klantgegevens naar: acties@pandorrah.nl, uiterlijk 14 april 2023. Claims ná deze datum vervallen allemaal.

Het shoptegoed wordt na goedkeuring van je claim automatisch op je klantaccount gekoppeld en deze kun je dan als korting in je winkelwagen gebruiken, ineens of in gedeelten. Ook actie-artikelen, speciale aanbiedingen en andere kortingen vallen onder gebruikmaking van je shoptegoed. De prijs is niét voor contant geld inwisselbaar.

Zómaar een extra stuntactie van Pandorrah, daar wordt je vast vrolijk van.

You're welcome - Pandorah.

Reacties

Reageer