Goed Van Start

Goed Van Start
Door: Pandorrah .nl In: Nieuws Op: Reacties: 0 Bekeken: 80x

Pandorrah begint het nieuwe jaar goed.

Ook in 2023 komt Pandorrah weer met veel nieuwe, leuke en originele items. Maar daarnaast zetten we in op duurzaam.

Zo zal ons assortiment Used ofwel gebruikte items flink uitbreiden en groeien. Er is veel vraag naar tweedehands items die als nieuw zijn, compleet, schoon en voor een laag prijsje. Kom kijken. 

In de categorie Manga zullen we ook blijven uitbreiden, met beeldjes, kaarten, en andere items. Inmiddels hebben we ook de eerste Demon Slayer items in voorraad. 

Verder hebben we de nieuwe categorie DOBBELSTENEN opgezet en ingericht met het eerste assortimentje van D4 tot en met D100, en dit zal in de loop van het jaar verder uitbreiden.

De nieuwe kaartspellen voor dit jaar zijn ook al in huis, van bekende spellen als Cluedo, Wie Is Het, en Zeeslag, tot een heel assortiment Harry Potter spellen. 

De categorie Pre-Owned Cards is verder uitgebreid met complete en diverse trading card sets van ondermeer Buffy The Vampire Slayer en Babylon 5. Pak nú je voordeel!

Tenslotte wijzen we je nog op het vele voordeel in onze diverse en unieke Lucky Boxen. E;lke Lucky Box (van 3 euro t/m 50 euro) bevat véél waar voor je geld en elke Lucky Box is ook uniek in samenstelling. Daarnaast kan er een Lucky Ticket in zitten, waarmee je nog een éxtra cadeau gratis krijgt nagestuurd. Kom kijken. 

Indien je nog suggesties hebt voor nieuwe items, laat het ons dan weten via: klantenservice@pandorrah.nl 

Blijft nog over om je een héél goed, gelukkig en gezond 2023 te wensen. Maak er een mooi jaar van met lieve mensen om je heen. Krijg je van ons alvast het eerste cadeautje: 

tot en met 31 januari 2023 10% korting op alles in de webshop, met uitzondering van de aanbiedingen. Er is geen minimum bestedingsbedrag nodig. Gebruik de kortingscode HAPPY2023 tijdens het afrekenproces en ontvang direct 10% korting op je aankoop. Éénmalig per klant/huisadres te gebruiken.

We zien je graag terug in de webshop!

Groet, Pandorrah.

Tags: goed goede start

Reacties

Reageer