Oktober Komt Er Aan!!

Oktober Komt Er Aan!!

En dat betekent dat Pandorrah weer 4 weken lang alles uit de kast trekt met gekke acties en stunts. En geloof ons: we hebben dit jaar een paar écht gekke stunts voor je. Maar daarover binnenkort meer.

Op dit moment hebben we het magazijn weer eens flink aan gebezemd en alle items met krasjes, deukjes en een lichte verkleuring bij elkaar verzameld. Dat levert een leuke verzameling diverse items op!!  Leuk voor jullie, want we hebben weer een flink aantal Mystery Boxen weten te vullen met deze zogenaamde krasjes & deukjes items. Vaak is alleen de verpakking (licht) beschadigd en het item nog helemaal als nieuw.

Elke Mystery Box kost slechts 25 euro inclusief gratis verzending in heel Nederland en bevat minimaal 8 items. De winkelwaarde van de items is minimaal 25 euro, maar kan flink oplopen. In één Mysterybox hebben we extra veel gedaan en die heeft een winkelwaarde van wel 150 euro!! Items kunnen spellen, strips, schaalmodellen, hobby artikelen of gift items bevatten.

Uiteraard geldt voor deze Mystery Boxen weer vanzelfsprekend: items hebben geen garantie en kunnen niet geruild worden, maar onderling en online kun je natuurlijk ruilen zoveel als je wilt. Scoor dus snel zo'n Mysterybox met krasjes en deukjes items voor een stuntprijs.

En daarmee tellen we af naar de maand oktober, wanneer Pandorrah écht gaat stunten met wekelijks nieuwe aanbiedingen.