2021 Week 23: Binnen

2021 Week 23: Binnen

1. Op cardgame gebied is het volgende binnengekomen. Allereerst nog een restje Android Netrunner 2017 World Champion Deck. Daarnaast hebben we van Magic: The Gathering de Relic Tokens van de Lineage Collection binnen voor een zacht prijsje en tenslotte Hebben we van Dragonball Z Trading Card Game het Saiyan Legacy starter deck op voorraad, nu voor de helft van de prijs!!

2. Op schaalmodellen gebied is er weer Welly binnen en uit voorraad leverbaar. Omdat ook wij helaas met prijsverhogingen worden geconfronteerd, hebben we geprobeerd deze stijging zo laag mogelijk te houden. Hetzelfde geldt voor Hot Wheels, waar we eindelijk nieuwe voorraad van binnen krijgen, maar niet zonder een kleine prijsverhoging.

3. Tenslotte hebben we nog oude winkelvoorraden ontdekt met trading card games en verzamelkaarten van jaren geleden. Deze blijven natuurlijk leuk om te spelen en te verzamelen, en we hebben ze voor een aantrekkelijk prijsje voor je online gezet. Het gaat ondermeer om Battlefield Earth movie trading cards, en om Galactic Empires Starter Decks A, B & C.

DigiMon is onderweg, hebben we van de importeur te horen gekregen, dus we zullen je binnenkort direct kunnen berichten en uitleveren. Dat was hem weer voor deze week, geniet van het mooie weer!

Pandorrah - Master Of The Universe.

Tags: 2021 week 23 binnen