2021 Week 21: Binnen

2021 Week 21: Binnen

Het is een week vol schaalmodellen!! Maar ook een leuk tussendoortje, waarmee we zullen beginnen:

1. we hebben de hand weten te leggen op een kleine partij gesealde Magic The Gathering Starter sets uit april 2000, met Nederlandse spelregels. Nieuw in folie.

2. schaalmodellen, schaalmodellen en nog eens schaalmodellen!! Van alle merken en in verschillende schalen. Het vermelden waard zijn de vele film- en tv modellen van ondermeer Jada met Back To The Future, Knight Rider, Fast & Furious en Smokey & The Bandit voertuigen,  Greenlight met ondermeer The Italian Job, Hunter, Ace Ventura, Starsky & Hutch en Bullitt voertuigen, Cararama met Herbie, Welly met de DeLorean DMC uit Back to The Future, en Atlas met modellen van ondermeer Batman en James Bond. 

3. Ben je meer een liefhebber van vrachtwagens? Ook die hebben we volop! Welly, New Ray en Atlas bieden merken zoals Scania, MAN, Mercedes-Benz, maar ook Mack en Freightliner aan. In diverse afmetingen verkrijgbaar.

4. Naast vliegtuigen hebben we nu ook treinsets in geschenkverpakking voor een klein prijsje, mooi om neer te zetten en te bewonderen.

Kom lekker snuffelen tussen al dat moois! Je bent van harte welkom op www.pandorrah.nl.

Tot ziens! - Pandorrah's Legacy

Tags: 2021 week 21 binnen