2021 Week 19: Binnen

2021 Week 19: Binnen

Daar zijn we weer! Met jouw wekelijkse update van Pandorrah:

er komt nog ontzettend veel aan (lees: is onderweg) op het gebied van spellen en schaalmodellen!! Ook jouwfavoriete items zoals Hot Wheels, Welly of DigiMon is écht onderweg. Hou nog even vol...

1. ons assortiment Playmobil is gegroeid met de rebagged issues: mysterypacks oververpakt door Pandorrah, zodat je ziet wat je koopt. Zo bespaar jij weer geld en dat vinden we belangrijk.

2. wie zoekt, die vindt: uit een Engelse gesloten winkelinventaris lagen achterin het magazijn nog enkele volle dozen uit 2008 van Doctor Who Battles In Time - Monsters. Wij hebben ze voor je op de kop getikt.

3. onze K & D sectie is volledig verkocht en dus nu leeg. Maar niet getreurd: we hebben speciaal voor iedereen een aantal mystery boxen met nieuwe items gemaakt voor slechts 25 euro + gratis verzending. op = op.

Zoals gezegd is het eventjes wachten op de nieuwe voorraden die onderweg zijn. Daarnaast zijn we al bezig met een leuke actie voor je maand juni en plannen we wellicht weer wat zomer toernooien met een prijzenpot; daarover binnenkort meer.

See ya! - The Pandorrah Squad.

Tags: 2021 week 19 binnen