2021 Week 18: Binnen

2021 Week 18: Binnen

Rustig? Nee: stilte voor de storm. Desondanks maken we weer tijd voor een wekelijkse update:

1. na lange tijd is er weer een nieuwe voorraad met Matchbox gearriveerd, waar wij - en blijkbaar ook onze klanten - erg gelukkig mee zijn. Check it out voor ze weg zijn.

2. de voorraad Hot Wheels is ook weer enigszins aangevuld met zowel losse modellen als geschenkboxen met 10 stuks. Nu nog voor de oude prijzen!

Voor zover het productnieuws voor deze week. Maar er is ook nog ander nieuws:

  • er staat ongelofelijk veel in backorder bestellingen bij onze diverse leveranciers in zowel binnen- als buitenland. Problemen met grondstoffen, productie en transport zijn helaas een wereldwijd probleem.

  • in verband met coronagevallen bij enkele leveranciers laten wij onze orders nog een weekje of 3 vertraagd binnenkomen. Het staat al verzendklaar, maar we willen geen enkel corona-risico nemen.

  • Pandorrah heeft na 5 jaar afscheid moeten nemen van de oude vertrouwde Marktplaats account. We konden maar geen Betaalverzoeken realiseren daar. We hebben in goed overleg met Marktplaats nu een nieuwe account aangemaakt en die werkt wél goed gelukkig! Als je ons zoekt, dan vind je ons >HIER<. 

  • Dat Pandorrah op steeds meer plekken online en offline bekend wordt, doet ons groot plezier. We bedanken ook jou als klant voor alle complimentjes en bedankjes. Zo staan we nu ook vermeld op Just Local

En dat was het voor deze week. Hou de website goed in de gaten: er komt echt nog veel nieuw binnen, we hebben leuke acties en we gaan nog meer leuks organiseren, maar daarover later meer. 

Met de vriendelijkste groet! - your ground zero Pandorrah webshop.

Tags: 2021 week 18 binnen