2021 Week 14: Binnen

2021 Week 14: Binnen

Heb je ons gemist? Wij jou wel! Door wijziging van provider hebben we een weekje de update moeten overslaan helaas, maar we zijn er gelukkig weer.

Dit is de wekelijkse update voor week 14 van 2021: 

1. we gaan - op veler verzoek - onze Playmobil sectie langzaam verder aanvullen en uitbreiden. We beginnen bescheiden met de losse mystery zakjes voor jongens en meisjes. Een heuse Cliniclown is ook toegevoegd.

2. een leuk speelservies in mooi koffertje! Geen "plastic fantastic" maar mooi tinnen servies en in een gestikt koffertje met opdruk. Leuk als geboorte- of verjaardagscadeau en educatief.

3. naast een aanvulling op de immens populaire Hot Wheels 2021 modellen en 10-pack geschenkverpakking, hebben we nu ook een heuse racebaan van Hot Wheels, compleet in de welbekende oranje tracks.

4. ook het assortiment Welly wordt weer voorzichtig aangevuld. Er staat nog heel veel in backorder, dus we zijn blij met wat we in huis hebben.

5. als aanvulling op de brommer & scooter vlaggen werd er ook gevraagd om een vlag van Brembo. Die is vanaf nu leverbaar.

6. tenslotte een leuk assortiment van replica nummerplaten uit bekende tv-series en speelfilms! Mooi als cadeau, of voor jezelf, of voor op je kamer of achterbumper. 

Dat was hem voor deze keer. Het is pas begin april, maar er komt nog onwijs veel nieuws en leuks binnen. Blijf dus terugkomen op onze website: je weet het adres: www.pandorrah.nl

See you!!

Tags: 2021 week 14 binnen