2021 Week 9: Binnen

2021 Week 9: Binnen

Ook deze week is er weer het nodige binnen gekomen. Er zijn wereldwijd véél problemen met de fabricage van spullen, het transport per vliegtuig, boot, trein of vrachtwagen en de import ervan. Met andere woorden: we mogen allemaal blij zijn als er spulletjes binnen druppelen. Iedereen heeft er wereldwijd last van, dus het is helaas niet anders. Maar er staat gelukkig nog een hoop in bestelling, dus we verwachten ook nog flink veel binnen.

Deze week kwam er binnen:

1. nieuwe vlaggen van ondermeer Honda en Aprilia. Mooi groot formaat van 90 x 150 cm en van zeer goede kwaliteit, maar dat ben je van ons gewend.

2. ook het assortiment Welly auto's in schaal 1:34 is weer wat bescheiden aangevuld. We zijn blij met alles wat binnenkomt.

3. verder zijn we begonnen om met ingeruilde boeken online te zetten. Vaak nog in nieuwstaat voor een fractie van de prijs. Doe je voordeel er mee.

4. ook het aantal pre-owned trading cards neemt toe met enkele mooie aanwinsten. Maak je verzameling snel compleet.

5. en tenslotte hebben we ook een leuke lading met Star Wars Force Attax trading cards binnen gekregen. Een hele mooie set van Star Wars kaarten die je eenvoudig en snel compleet kunt maken.

Het is druk bij Pandorrah, maar ondanks dat zijn en blijven we gewoon open voor iedereen. Er komt lekker veel nieuw online, het aantal nieuwe klanten blijft doorgroeien en we hebben natuurlijk die leuke maart actie met verzendkosten voor slechts €3,95.

Goed weekend! - your friendly neighbourhood webshop.