Dank Jullie Wel!!

Dank Jullie Wel!!

Wat. Een. Jaar.

2020 gaat de boeken in van een jaar vol ups en downs. Ongelofelijk. Via deze weg willen we jullie als bezoekers en klanten van Pandorrah allemaal ontzettend bedanken voor het bezoek én het vertrouwen in onze webshop. Ondanks de pandemie, sluitingen en faillissementen om ons heen en de vele persoonlijke tragedies heeft Pandorrah weer verder kunnen groeien. Het was niet gemakkelijk, maar het is - mede dankzij jullie - weer een jaar gelukt. En daarvoor willen we jullie hartelijk bedanken:

Dankjewel!!

Uiteraard gaan ook wij vandaag oud & nieuw vieren; op (aan)gepaste manier. We staan nog eens even stil bij wat wij allemaal als mensen hebben overwonnen dit jaar. We zijn er nog, in goede gezondheid. Ook daar zijn we dankbaar voor. Samen gaan we het nieuwe jaar in vol goede moed en nieuw vertrouwen. Vertrouwen in elkaar, dat houdt je ook bij elkaar, als samenleving.

Voor het nieuwe jaar gaan we in ieder geval komende weer weer uitpakken met iets leuks. Uiteraard blijven de nieuwe items in de webshop verder binnenkomen en zolang het is toegestaan, blijven we ook gewoon uitleveren. We zullen naast nieuwe items en categoriën ook flink investeren in uitbreiding van het bestaande assortiment. Reken op veel nieuws en leuks het komende jaar.

Rest ons alleen nog om naast ons welgemeende bedankje jullie allemaal een hele goede en prettige jaarwisseling te wensen: hou het veilig, hou het leuken vooral: blijf gezond. Tot volgend jaar!!