Pandorrah Blijft Open En Bezorgen

Pandorrah Blijft Open En Bezorgen

Vandaag kwam de media met de mededeling dat "vele honderden postpunten hun deuren zullen sluiten vanaf aanstaande maandag". 

Samen met de transporteurs hebben we gekeken naar de mogelijkheden (én onmogelijkheden) om je bestelling te blijven bezorgen aan huis. En die mogelijkheden zijn er. Vandaar dat Pandorrah als webshop ook gewoon openblijft voor iedereen tijdens deze weken. Wél zijn er een paar aanpassingen waar je rekening mee moet houden:

1. omdat nu heel Nederland online shopt, wordt het een stuk drukker bij de transporteurs. Hierdoor kan er een kleine vertraging oplopen bij de levering van je bestelling; hou hier rekening mee tijdens het bestellen.

2. bij bezorging van je pakket vragen wij je om 1,5 meter afstand te houden tijdens het bezorgen; geef de bezorger de tijd om het pakket op de grond te zetten, aan te bellen en afstand te nemen voordat je opendoet.

3. van 19 t/m 27 december 2020 is het Kerstperiode; bestellen kan natuurlijk wel, maar er wordt vertraagd uitgeleverd of bezorgd.

3. van 28 t/m 30 december 2020 kun je net als hierboven rekenen op dagelijkse bestellingen via de webshop; ook in deze periode moet je rekening houden met eventuele vertraging in de bezorging.

4. van 31 december 2020 t/m 3 januari 2021 kun je wel bestellen, maar zijn we gesloten. Pas vanaf 4 januari 2021 gaan we weer uitleveren en laten bezorgen. 

5. deze aangepaste en mogelijk met lichte vertraging uitgeleverde bestellingen houden aan tot minimaal 19 januari.

Dank je wel voor je vertrouwen in ons en we hopen je ook volgend jaar weer van dienst te kunnen blijven. Blijf gezond, hou het veilig en keep it real. Namens ons hier bij Pandorrah wensen we iedereen hele fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2021 toe.